Welcome to situs kita!

PRODUCTS

BABAGAN AWAKE DHEWE

PROFIL COMPANY

Shenzhen Yong Xing Zhan Xing Techonology Co., Ltd

Shenzhen Yong Xing Zhan Xing Techonology Co., Ltd. Produsèn profesional spesialisasine ing nggawe High-end PP cerdas lan PET strapping plastik line produksi band. Pabrik Dumunung ing Shenzhen China, kita duwe tim teknologi profesional kang wis pengalaman meh 20 taun. Ing Kangge, kita supaya learning teknologi lan pengalaman saka negara extrusion majeng plastik kaya Jerman, Jepang, lan Korea Selatan, lan saiki sawetara saka teknologi kita wis ndisik tenimbang sing negara maju.

NEWS

Apa mesin topeng mesin lempitan?

Topeng mesin mesin lempitan uga dikenal minangka mesin katun lempitan. Minangka jeneng tabet, iku mask lempitan. Apa mesin topeng lempitan? Iki kudu ora diterangno liyane. Iku kudu dikenal sing topeng kudu lempitan lan dikempalken.

Plastik Recycling Apa Broken.  Punika Carane Ndandani Iku.
Ing 2016, China diimpor loro-thirds saka ...
Asia Kidul-Wétan: mungkasi ngirim kita Gunung Sampah Plastik
negara sing sugih sing ngekspor yuta ...