China PP Full Otomatis Winder Machine Produsen lan Supplier | Yong Xing Zhan Xing
Welcome to situs kita!

Machine PP Full Otomatis Winder

Short Description:

Ditanggulangi dhisikan 1-2kg boten stabil masalah sabab dening manual nduwurke tumpukan
ditanggulangi dhuwur nggunakake pengalaman buruh kang
Nemen suda nggulung mbelot
ukuran katon nggulung rampung 'iku padha, luwih apik lan apik ing
siji buruh bisa nangani line lengkap, ora mater iku 2 untaian utawa 8
Bisa ngetung basa nyudo ing meter utawa bobot, 2 opsi


Detail produk

Tags Product

fitur Machine:

Ditanggulangi dhisikan 1-2kg boten stabil masalah sabab dening manual nduwurke tumpukan
ditanggulangi dhuwur nggunakake pengalaman buruh kang
Nemen suda nggulung mbelot
ukuran katon nggulung rampung 'iku padha, luwih apik lan apik ing
siji buruh bisa nangani line lengkap, ora mater iku 2 untaian utawa 8
Bisa ngetung basa nyudo ing meter utawa bobot, 2 opsi

01

paramèter Technical:

model No.

Z1070

Description

Full Otomatis Mesin Winder

Power

2.0KW

Tali Jembar Range

5-19MM

ukuran kertas inti

Ø200 * H190mm (Utawa Ngatur)

sistem kontrol PLC

motor servo lan layar tutul PLC (DELTA)

bobot

450KG

Size (MM)

1950L * 1500W * 2000H

 


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita