China PP tali Double Station Winder Machine Produsen lan Supplier | Yong Xing Zhan Xing
Welcome to situs kita!

Machine PP tali Double Station Winder

Short Description:

Kesatuan babak sing digawe saka bagean diimpor, kang rampung dening peralatan Kola. Mulane, mesin wis dhuwur tliti, tumpukan lan gawe, sethitik soko loro-lorone, lan gampang entuk full-bot tali bahan.
Smart meter kalkulator, operasi gampang lan dhuwur akurat.
Tali muter iku apik lan apik.
Kanthi apik-fleksibel, ukuran kertas inti bisa selaras.
 


Detail produk

Tags Product

fitur Machine:

Kesatuan babak sing digawe saka bagean diimpor, kang rampung dening peralatan Kola. Mulane, mesin wis dhuwur tliti, tumpukan lan gawe, sethitik soko loro-lorone, lan gampang entuk full-bot tali bahan.
Smart meter kalkulator, operasi gampang lan dhuwur akurat.
Tali muter iku apik lan apik.
Kanthi apik-fleksibel, ukuran kertas inti bisa selaras.
 

paramèter Technical:

 

model No.

Z1073

01 

Description

Double Station PP tali Mesin Winder

Power

2.2KW × 2

Tali Jembar Range

5-19M

ukuran kertas inti

Ø200 * H180mm (Utawa Ngatur)

Koleksi Motor

Torsi motor (Gubernur):

60N.m (4stage)

kacepetan

luwes

Size (MM)

1250L * 960W * 1425H


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita