Wilujeng sumping di situs web urang!

produk

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

Shenzhen Yong Xing Zhan Xing Techonology Co., Ltd

Shenzhen Yong Xing Zhan Xing Techonology Co., Ltd. produsén profésional specializing dina nyieun High-tungtung PP calakan sarta pepet strapping palastik garis produksi band. Pabrik Tempatna di Shenzhen Cina, urang sorangan anu tim téhnologi profésional anu boga pangalaman ampir 20 Taun. Di Samentara éta, urang tetep diajar teknologi tur pangalaman tina nagara Tonjolan palastik canggih kawas Jerman, Jepang jeung Korea, sarta kiwari ditambahan téknologi kami geus surpassed pamadegan nagara maju.

wartos

Naon téh mesin topeng mesin tilepan?

Topeng mesin mesin tilepan anu ogé dipikawanoh minangka mesin katun tilepan. Ngaranna nunjukkeun, ieu masker tilepan. Naon téh mesin topeng tilepan? Ieu teu matak dipedar langkung. Eta kudu dipikawanoh éta topéng kudu narilep sarta dipak.

Palastik daur ulang rusak.  Di dieu Éta Kumaha mun Fix Éta.
Dina 2016, Cina diimpor dua per tilu tina ...
Asia Tenggara: ngeureunkeun Ngirim Us Pagunungan of Runtah Plastik
Nagara jegud anu exporting jutaan ...