Cina PP Full otomatis Winder Mesin Produsén na Supplier | Yong Xing Zhan Xing
Wilujeng sumping di situs web urang!

Mesin PP Full otomatis Winder

Pondok Description:

Direngsekeun di awal 1-2kg stabil masalah ngabalukarkeun ku manual pungkal
direngsekeun di luhur gumantung pangalaman worker urang
greatly ngurangan gulungan defected
ukuranana penampilan The gulungan rengse 'téh sami, langkung rapih jeung beberes di
Hiji worker tiasa ngadamel garis lengkep, aya mater éta 2 strand atawa 8
Dupi ngitung base Straps on méter atawa beurat, 2 pilihan


jéntré produk

Tags produk

fitur mesin:

Direngsekeun di awal 1-2kg stabil masalah ngabalukarkeun ku manual pungkal
direngsekeun di luhur gumantung pangalaman worker urang
greatly ngurangan gulungan defected
ukuranana penampilan The gulungan rengse 'téh sami, langkung rapih jeung beberes di
Hiji worker tiasa ngadamel garis lengkep, aya mater éta 2 strand atawa 8
Dupi ngitung base Straps on méter atawa beurat, 2 pilihan

01

parameter teknis:

model No.

Z1070

gambaran

Pinuh otomatis Winder Mesin

kakuatan

2.0KW

Tali Width Range

5-19MM

Ukuran kertas Core

Ø200 * H190mm (Atawa ngaropea)

sistim kontrol purwakarta

motor servo na layar toél purwakarta (Megapolitan)

beurat

450KG

Ukuran (MM)

1950L * 1500W * 2000H

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami