Cina PP tali Double Station Winder Mesin Produsén na Supplier | Yong Xing Zhan Xing
Wilujeng sumping di situs web urang!

Mesin PP tali Double Station Winder

Pondok Description:

The rod buleud dijieun tina bagian diimpor, anu beres ku alat-alat pagawean. Ku alatan éta, mesin ngabogaan precision tinggi, pungkal na leveling, saeutik simpangan dina dua sisi, sarta gampang ngahontal full-automaton tali kelas.
Smart méteran kalkulator, operasi nu panggampangna tur luhur akurat.
Tali roll nyaeta rapih tur beberes.
Kalawan alus-fléksibel, ukuran kertas core bisa ngaropéa.
 


jéntré produk

Tags produk

fitur mesin:

The rod buleud dijieun tina bagian diimpor, anu beres ku alat-alat pagawean. Ku alatan éta, mesin ngabogaan precision tinggi, pungkal na leveling, saeutik simpangan dina dua sisi, sarta gampang ngahontal full-automaton tali kelas.
Smart méteran kalkulator, operasi nu panggampangna tur luhur akurat.
Tali roll nyaeta rapih tur beberes.
Kalawan alus-fléksibel, ukuran kertas core bisa ngaropéa.
 

parameter teknis:

 

model No.

Z1073

01 

gambaran

Ganda Station PP tali Winder Mesin

kakuatan

2.2KW × 2

Tali Width Range

5-19M

Ukuran kertas Core

Ø200 * H180mm (Atawa ngaropea)

Jenis motor

Torsi motor (kalawan gubernur):

60N.m (4stage)

kagancangan

bisa diatur

Ukuran (MM)

1250L * 960W * 1425H


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami